Прес-центр3 жовтня 2016, 14:10

Ольга Лішик першокурсникам Кадетського корпусу: «Бажаю стати гідної зміною сьогоднішніх захисників України»

1 жовтня 2016 року ліцеїсти-першокурсники Луганського обласного ліцею «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», який з 2014 року розташований у м. Кремінна, прийняли урочисту клятву.

З цією знаменною подією юних захисників Вітчизни приїхали привітати заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк, голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чєхута та райради  Володимир Прокопенко, командир 92-ї механізованої бригади Збройних сил України полковник Віктор Ніколюк, начальник групи цивільно-військового співробітництва ОТУ «Луганськ» полковник Олександр Ковальчук, учасники Антитерористичної операції, представники громадськості області, батьки та рідні першокурсників.

Слова урочистої клятви, яку в ліцеї традиційно вважають першим кроком до Військової присяги, цього року проголосили 100 юнаків з усіх міст та районів української Луганщини.

Не забули юнаки і своїх вчителів та офіцерів-вихователів, яких вони поздоровили з Днем працівника освіти.

Звертаючись до ліцеїстів, Ольга Лішик побажала їм наснаги в навчанні, бути сумлінними і чемними учнями та стати гідної зміною сьогоднішніх захисників України.

Завершилося свято військово-патріотичною композицією «Рідна Україна» та видовищним урочистим маршем Кадетського корпусу, який продемонстрував усім присутнім не тільки добрий стройовий вишкіл, але й високий патріотизм майбутніх воїнів України.