Прес-центр28 липня 2020, 08:07

Оновлено довідник про центри надання адміністративних послуг Луганської області

Довідник розміщено на сайті облдержадміністрації (http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/dsystem/info) у розділі «Адміністративні послуги» (підрозділ «Про центри надання адміністративних послуг»).

До оновленого довідника про ЦНАПи області увійшла інформація про їх контактні дані, режим роботи тощо.

Слід зазначити, що в області діють 19 центрів надання адміністративних послуг. Із них 6 при райдержадміністраціях, 6 при міських радах та 7 ЦНАПів Біловодської, Білокуракинської, Красноріченської, Марківської, Новопсковської, Троїцької селищних і Чмирівської сільської рад, які обслуговують об’єднані територіальні громади. ЦНАП у Сєвєродонецьку виконує функції обласного.

Для наближення адміністративних послуг до громадян органами місцевого самоврядування створено та працюють 22 віддалених робочих місця адміністраторів Лисичанського (2), Біловодського (8), Білокуракинського (4), Красноріченського (2), Марківського (4) та Новопсковського (2) ЦНАПів.

Метою роботи ЦНАП є прозорість, відкритість, спрощення процедури надання послуг органами місцевого самоврядування та виконавчої влади всім категоріям споживачів, отримання максимуму адміністративних послуг в одному місці, надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень.

Довідник складено Департаментом економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму облдержадміністрації спільно з керівниками центрів надання адміністративних послуг.