Прес-центр2 грудня 2020, 11:12

Оновлено Інвестиційний паспорт Луганщини

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації оновлено один з ключових маркетингових інструментів регіону – Інвестиційний паспорт Луганської області.

Інвестиційний паспорт Луганської області українською та англійською мовами розміщено на офіційному сайті облдержадміністрації в розділі «Інвестиційна діяльність» за посиланням: http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/inv-inn.

Документ доповнено розділами «Інвестиційні пропозиції» (містить тизери бізнес- та соціальних проєктів), «Бренд Луганщини» (розкриває візуалізацію фірмового стилю Луганської області), «Бізнесові презентаційні заходи» (містить інформацію про заходи регіонального та міжнародного рівня, під час яких представлений економічний потенціал Луганської області, проведені ділові переговори з пошуку партнерів), «Наука та інновації» (представлена інформація про підприємства, що впроваджують інновації на Луганщині).

Документ також містить корисні посилання на Стратегію розвитку Луганської області на 2021-2027 роки, інтерактивні мапи, довідники, каталог інвестиційно-привабливих об’єктів, інтернет-сторінки провідних підприємств регіону, програм підтримки бізнесу тощо.

Це джерело доступу до інформації для потенційного інвестора про соціально-економічне становище та інфраструктуру регіону, найбільші підприємства, економічні можливості, інвестиційні пропозиції, популяризацію інвестиційного потенціалу тощо.

Його завдання полягає у формуванні позитивного іміджу регіону в очах потенційних інвесторів.

Інвестиційний паспорт створено в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Данії, Польщі та Японії за ініціативи Луганської обласної державної адміністрації.