Прес-центр7 грудня 2017, 16:12

«Особливі матусі» з Луганщини випробували на собі силу фототерапії

У Києві відбувся курс фототерапії для матусь із числа внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які, наразі, мешкають у столиці та виховують дітей з інвалідністю.

Ці дивовижні жінки називають себе «особливими матусями», тому що їм доводиться особливо багато сил прикладати для того, щоб їхні діти могли радіти життю і відчувати себе комфортно, не дивлячись ні на які труднощі.

«Ми чудово розуміємо, що ці жінки не завжди можуть дозволити приділити собі багато часу, проте, цього дуже хочеться кожній з них. І саме так у моєї колеги, фотохудожниці Валентини Уварової народилась така чудова ідея – фототерапія для цих дивовижних та дійсно мужніх жінок. Щоб кожна з них змогла відчути себе привабливою, красивою та бажаною», – розповідає директорка Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді Тетяна Баранцова.

Так, в рамках заходу відбулась зустріч з «особливими матусями», під час якої кожна з учасниць змогла навчитись фотографувати та редагувати свої роботи, та, звичайно всі учасниці стали героїнями неповторних та унікальних фоторобіт.

Організаторами заходу виступив Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями за підтримки управління молоді та спорту Луганської ОДА.