Прес-центр9 жовтня 2022, 10:10

Останніми із цивільних виходили, одними з перших повертаються, – Сергій Гайдай висловив вдячність поштовикам

Дорогі земляки!

Сьогодні в усьому цивілізованому світі відзначають Міжнародний день поштової служби.

Із початком російського вторгнення нашу увагу більше притягують звитяги військових, прикордонників, ми вдячуємо медикам, рятівникам, поліцейським.

Поряд із ними працюють поштовики. Креміняни пам’ятають, як за декілька днів до окупації міста до них привезли довгоочікувані пенсії.

Доставляли соціальні виплати і жителям Лисичанська й Сєвєродонецька, доки це було можливим. Безпекова ситуація вже не дозволяла, але поштовики їхали і видавали пенсіонерам кошти.

Мало хто знає, як наприкінці травня, коли місто охопили вуличні бої, співробітники «Укрпошти» доставили гроші літнім людям, які перебували у бомбосховищах Сєвєродонецького «Азоту».

Вдячний кожному, хто працював до останнього. А зараз поштовики одними з перших повертаються на деокуповані території.

Зокрема, філія АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях вже видає пенсії та інші виплати жителям деокупованих населених пунктів Донеччини – в Лимані та Торському, які зовсім поруч з нашою областю.

Ми вже склали плани деокупації громад Луганщини. У складі кожного штабу – поштовики, які розгортатимуть мобільні відділення, щоб виплачувати кошти та надавати інші послуги людям, що залишалися в захоплених росіянами містах та селах.

Поштовики готові і лише чекають новин та дозволу від військових.

Вони теж творці нашої перемоги!

Слава Україні!

Начальник Луганської обласної

військової адміністрації                                                                       Сергій Гайдай