Прес-центр29 травня 2020, 15:05

Педагоги обговорили роботу закладів освіти в умовах карантину

Сьогодні на базі Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський  корпус імені героїв Молодої гвардії» відбулася нарада Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питань завершення навчального року, підбиття підсумків організації дистанційного навчання в закладах освіти.

Нараду провела заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Вітаючи учасників заходу, вона наголосила на важливості організованого завершення учбового процесу, своєчасності видачі випускникам документів про освіту та створення безпечних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання за дотримання вимог епідеміологічної безпеки.

Також було розглянуто питання відновлення роботи закладів дошкільної, професійної (професійно-технічної) освіти у період адаптивного карантину.

Директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк зазначив, що під час карантину у закладах загальної середньої освіти вдалося створити умови для дистанційного навчання учнів, провести річне оцінювання та у режимі онлайн організувати свято останнього дзвоника.

Начальник ліцею Валерій Ємбаков ознайомив учасників наради з навчально-матеріальною базою закладу, презентував новий спортивний комплекс та представив досвід організації дистанційного навчання учнів в умовах карантинних заходів.