Прес-центр7 листопада 2017, 10:11

Пенсійний фонд Луганщини провів «гарячі лінії» та персональні консультації

Напередодні Дня працівника соціальної сфери України відбувся повномасштабний інформаційний захід для мешканців нашого регіону – Єдиний День Пенсійного фонду України в Луганській області.

Активну участь у заході взяли співробітники головного і підпорядкованих управлінь Пенсійного фонду Луганщини.

Цьогоріч він пройшов під гаслом «Об’єднання зусиль – заради кращого результату!»

За словами організаторів, основною метою кампанії є забезпечення максимального інформування громадян про новації в пенсійній системі, надання індивідуальних роз’яснень стосовно нарахування та виплати пенсій, популяризацію дистанційних послуг, які надаються Пенсійним фондом України тощо.

У рамках заходу в усіх містах та районах області проведено більше 25 різноманітних інформаційних та публічних заходів: прямі телефонні «гарячі лінії» та особисті прийоми начальників управлінь пенсійного фонду області, 19 зустрічей в трудових колективах, п’ять – з пенсіонерами, шість – з учнівською молоддю, 13 виїзних прийомів в селищних радах та зустрічей за місцем проживання, 10 флешмобів з питань легальної зайнятості, детінізації заробітної  плати, популяризації web-порталу Пенсійного фонду тощо.

Також у семи управліннях проведені Дні відкритих дверей для відвідувачів, вісім зустрічей із соціальними партнерами з актуальних питань діяльності.