Прес-центр11 лютого 2023, 12:02

Перетвори свою #лють на зброю

74 добровольці з Луганщини готові стати до лав окремої штурмової бригади «Лють»

Триває національна кампанія добору добровольців до лав «Гвардії наступу».

Як організовано рекрутинг бійців окремої штурмової бригади Національної поліції «Лють» з числа жителів Луганщини побачили журналісти луганських медіа.

Вони відвідали Правобережний та Лівобережний Центри надання адміністративних послуг у м. Дніпро, де організовано консультування претендентів та подачу заяв на вступ до спецпідрозділу.

Як відзначили представники ГУНП у Луганській області, від старту рекрутингової кампанії бажання вступити до окремої штурмової бригади виявили 74 особи, з яких 36 вже подали анкети на вступ.

Перші вісім претендентів, які відповідають вимогам відбору за станом здоров’я, днями здаватимуть нормативи фізичної підготовки.

Наступний етап – інтерв’ю, під час якого фахівці оцінять морально-психологічні якості та вмотивованість добровольців, адже вони мають стати елітою Національної поліції України.
Головний фокус відбору – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, вмотивованих звільняти українську землю та наших людей.

Ще раз нагадуємо, усі необхідні консультації можна отримати за телефоном:+380 066 915 27 74 або у Центрах надання адміністративних послуг у м. Дніпрі: Лівобережному, розташованому в ТЦ «Наша правда» (м. Дніпро, пр. Слобожанський, 31д), та Правобережному - у ТРЦ «Нео-Плаза» (м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5).