Прес-центр16 квітня 2018, 12:04

Перше загальнокомандне місце вибороли наші стрибуни в воду у відкритій першості України

У столиці відбувся відкритий Кубок України 2018 року зі стрибків у воду.

До змагань долучились спортсмени з Білорусі, Великої Британії, Вірменії, Грузії, Італії, Литви, Фінляндії, Швейцарії, Швеції.

Вже перший день відкритої першості приніс нашим спортсменам нагороди. Так, у змаганнях TEAM EVENT серед чоловіків та жінок на триметровому трампліні та на вишці 10 метрів представники Луганщини Софія Лискун та Олексій Середа з сумою 330.20​ стали бронзовими призерами.

Крім того, наш Олександр Горшковозов став чемпіоном на триметровому трампліні, а Анна Письменська посіла другу сходинку серед жінок на метровому трампліні.

Серед чоловіків на метровому трампліні кращим став Олег Колодій (411.60). Серед жіночих синхронних пар – представниця нашої області Віолета Сверчкова та її напарниця Ніка Шурда з Донеччини (229.79) стали другими у стрибках з вишки у 10 метрів.

У синхронних стрибках серед чоловіків з десятиметрової вишки кращий результат у представників Луганської та Запорізької областей Олександра Горшковозова та Максима Долгова (436.53).

У змаганнях серед чоловіків на трампліні три метри (синхронні стрибки) на вищу сходинку піднялися наші Олег Колодій та Олександр Горшковозов (473.73), а серед жінок на вишці у 10 метрів в індивідуалі Софія Лискун з результатом 284.30 виборола срібло змагань.

Луганчанка Анна Письменська стала другою серед жінок на трампліні три метри в індивідуальних стрибках. Срібний результат спортсменки 310.60.

На змаганнях серед синхронних пар у жінок на трампліні три метри золото вибороли представниці Луганської та Запорізької областей – Анна Письменська та Вікторія Кесарь (296.07). Також наші спортсмени стали чемпіонами у міксті на вишці 10 метрів. Тут не було рівних Валерії Люлько та Олексію Середі (293.22), а Антон Антонів та Віолета Сверчкова посіли третє місце (262.32).

У командному заліку відкритої першості наша країна посіла перше місце, а серед усіх областей перше загальнокомандне місце вибороли спортсмени Луганської області.

Щиро вітаємо!