Прес-центр28 серпня 2020, 18:08

Першу створену лікарями Луганщини медаль «Допомога Милосердя Благодійність» отримав Сергій Гайдай

Лікарі інфекційного відділення Рубіжанської центральної міської лікарні, яка серед інших, отримала сьогодні п’ять кисневих концентраторів, запросили Сергія Гайдая, щоб продемонструвати у дії усе нове обладнання, придбане за сприяння очільника області.

«Коли ми починали, було лячно. Але тепер усе по-іншому: ми ніби потрапили з ХХ сторіччя у ХХІ. Ми маємо всю необхідну надсучасну медтехніку та комфортні умови праці – завдяки вашій підтримці», – звернулась до голови облдержадміністрації завідувач інфекційним відділенням Ольга Мартиненко.

Несподівано зустріч з робочої перетворилася на урочисту: лікарі створили  власну нагороду для тих, хто допомагає їм боротися із COVID-19.

Першу медаль, яку назвали «Допомога  Милосердя Благодійність», вручили  очільнику Луганщини.

«Ця нагорода не має такої ваги, як державна, але вона не менш важлива! У ній закарбована наша  вдячність. Для захисту здоров'я людей ви зробили більше, ніж деякі чиновники від медицини», – сказала Ольга Мартиненко, вручаючи «народну нагороду».

Сергій  Гайдай щиро подякував медикам за високу оцінку та наголосив: «Кожен намагається виконувати свою роботу добре. Я роблю так, щоб мене вилікували, якщо доведеться до вас потрапити».