Прес-центр22 червня 2017, 15:06

Під час пожежі у одній з квартир багатоповерхівки Сєвєродонецька загинула дитина

Сьогодні о 9:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Сєвєродонецьку по вул. Гагаріна горить квартира.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області, який після розвідувальних дій встановив, що у одній з кімнат квартири на четвертому поверсі житлового багатоповерхового будинку спалахнули матрац та ковдра.

Зазначимо, ще до прибуття рятувальників, сусід, який побачив дим з вікон, допоміг власниці та одній дитині вибратися з квартири. Слідом він спробував врятувати і другу дитину, яка, за словами господарки, знаходилася в одній з кімнат. На жаль, дитина 2005 р. н. на той час була вже без ознак життя.

Вогнеборці винесли на чисте повітря жінку, яка перебувала у шоковому стані, та врятовану дитину, і передали їх фахівцям швидкої медичної служби.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Луганській області, менш ніж за півгодини, о 9:58, пожежу було локалізовано, а о 10:09 – ліквідовано. Причину виникнення пожежі наразі з'ясовують фахівці.

Для ліквідації пожежі було залучено 15 рятувальників та 3 одиниці техніки.