Прес-центр4 липня 2018, 10:07

Підбиті підсумки розвитку територій Луганської області за I квартал

Оцінка результатів діяльності райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення Луганської області за січень-березень 2018 року проведена Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 25.12.2015 № 650 (зі змінами від 17.10.2017 № 747).

Оцінку здійснено за 20 показниками, що характеризують ситуацію за шістьма напрямами в різних сферах соціально-економічного розвитку територій (економічна ефективність, інвестиційний розвиток, фінансова самодостатність, ефективність ринку праці, соціальний захист та безпека, розвиток інфраструктури та якість довкілля, відновлювана енергетика та енергоефективність).

Також проведено ранжування територій за кожним напрямом оцінки.

За підсумками роботи виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення та райдержадміністрацій за І квартал 2018 року лідерами серед міст є м. Сєвєродонецьк, серед районів – а Старобільський, Новоайдарський та Кремінський.

Більш детально з оцінкою результатів діяльності райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення Луганщини за січень-березень поточного року можна ознайомитися за посиланням.