Прес-центр15 травня 2019, 17:05

Підписано Меморандум щодо розвитку сільського зеленого туризму на Луганщині

Документ про партнерство і співпрацю між Департаментом економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму облдержадміністрації та громадською організацією «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» підписано сьогодні, 15 травня, під час наради щодо розвитку сільського зеленого туризму як напряму розвитку сільських територій Луганської області.

Меморандум покликаний сприяти консолідації зусиль у сфері популяризації сільського зеленого туризму в Україні, впровадження стандартів «Українська гостинна садиба» та підвищення ефективності діяльності сторін за цими напрямами.

Під час наради в.о. директора Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму облдержадміністрації Людмила Ахтирська зазначила, що співпраця бізнесу, влади і громади є основою розвитку будь-якої території, а підписання Меморандуму стане черговим кроком для ефективного розвитку сільського зеленого туризму на Луганщині.

Вже 16 травня на базі Біловодської селищної об’єднаної територіальної громади заплановано провести практикум на тему: «Зелений туризм як чинник місцевого економічного розвитку».