Прес-центр9 листопада 2021, 09:11

Підприємцям області презентують нову онлайн-платформи Svoi.market

Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує на презентацію Svoi.market ‒ маркетплейсу виробників та товарів зі сходу і півдня України.

Це нова онлайн-платформа, яка створена в межах програми за фінансової підтримки уряду Данії.

Зазначена презентація буде корисна:

- підприємцям, які розглядають онлайн-торгівлю як один із основних і сучасних видів діяльності;
- виробникам товарів, які націлені виходити на нові ринки й більше продавати онлайн;
- власникам місцевих крамниць, які хочуть перевести свої магазини онлайн, запустити доставку товарів та різні форми оплати.

Під час заходу спікери розкажуть про можливості маркетплейсу для бізнесу, тренди розвитку е-коммерс в Україні. Наочно покажуть як зареєструватися і почати продавати на цей ресурс, швидко запустити продажі, успішно виділитися на фоні конкурентів, збільшити продажі онлайн.

Презентація Svoi.market відбудеться 11 листопада 2021 року у Рубіжне та 12 листопада 2021 року в Старобільську. Точну адресу проведення презентації всі учасники отримають після реєстрації. Контактна особа та керівниця маркетплейсу Юлія Машута (т. 095-046-89-68). Посилання на реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9CMyP-767hIHjqWD_WwYuZmYkJYYd...

Слід зазначити, що потрапити на презентацію можна лише із сертифікатом про вакцинацію від COVID-19, або з негативним ПЛР-тестом чи антиген-тестом. Особам, які не мають зазначених документів буде надана можливість пройти експрес-тест на антиген на місці.