Прес-центр7 серпня 2018, 09:08

Підприємства торгівлі Луганщини готові до початку нового навчального року

Розвинута мережа роздрібної торгівлі області дає багато можливостей для придбання товарів шкільного асортименту.

Найбільша кількість роздрібних підприємств з продажу шкільних товарів зосереджена у містах обласного значення – Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне.

У супермаркетах національних мереж «Сільпо», «Брусничка», магазинах «АТБ-маркет», «Велика кишеня», Сєвєродонецькій мережі супермаркетів «Сім’я» організована торгівля товарами шкільного призначення у широкому асортименті та різного цінового сегменту.

З серпня поточного року значна кількість підприємств роздрібної торгівлі проводить різноманітні акції на канцелярські товари та постійно розширює асортимент шкільної продукції.

Крім того, на території області функціонують 20 змішаних та п’ять непродовольчих ринків, на яких споживач може придбати все необхідне для навчального процесу: від канцелярського приладдя  до дитячого одягу та взуття.

Також у районах області протягом серпня будуть проведені ярмаркові заходи з реалізації  шкільних товарів.

Тобто, потреби населення області у товарах шкільного асортименту задовольняються у повній мірі.

Для полегшення придбання усього необхідного для навчання Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації за оперативною інформацією місцевих органів влади створено перелік підприємств торгівлі (назва, адреса, асортимент, графік роботи), що здійснюють продаж товарів шкільного асортименту, на відповідних територіях міст, селищ та сіл Луганської області, з яким можна ознайомитися за посиланням.