Прес-центр30 листопада 2021, 11:11

Підсумки тижня безпеки дорожнього руху на Луганщині

У межах проведення Тижня безпеки на автомобільних дорогах загального користування державного значення Луганщини, зокрема, проведено перевірки ділянок доріг в межах навчальних закладів, шкіл, дитячих садків на їх відповідність схемам організації дорожнього руху.

Також перевірено наявність попереджувальних дорожніх знаків та інформаційних панно на ділянках та місцях концентрації ДТП та ділянках з підвищеною аварійністю.

Зокрема, проінспектовано шість ділянок, додатково встановлені попереджувальні знаки ще на одній ділянці.

Приведено до належного стану зупинки громадського транспорту, автопавільйони та елементи санітарного облаштування.

Забезпечено відновлення зовнішнього освітлення, світлофорних об'єктів, перевірено ділянки місць проведення робіт, деякі з яких приведені у відповідність схемам ОДР та СОУ.

Проведено обстеження залізничних переїздів.

Крім того, забезпечено нормативну видимість на підходах до  залізничних переїздів, встановлено дорожні знаки, відновлена дорожня розмітки на переїздах тощо.

Роботи по підвищенню рівня безпеки дорожнього руху на автошляхах Луганської області продовжуються.

Нагадаємо, що Тиждень безпеки дорожнього руху проводиться у рамках Другого Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху 2021-2030 рр., проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН А/74/L.86 «Підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі», за ініціативою Міністерства охорони здоров’я України та підтримки Міністерства інфраструктури України.