Прес-центр31 липня 2017, 11:07

Підвищення рівня викладачів англійської як напрям виходу вишів області на міжнародний рівень

Науково-педагогічний склад Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля долучився до Літньої школі педагогічної майстерності, до якої приєдналися представники 20 вищих навчальних закладів України.

Літня школа професійного розвитку для викладачів ВНЗ організована в Києві у межах приєднання вишів до проекту Британської ради в Україні «Англійська мова для університетів».

Завданням проекту є створення можливостей для викладачів університетів вносити позитивні зміни у практику викладання англійської мови для професійного спрямування та організовувати інтерактивні лекції з фахових дисциплін саме англійською мовою.

Очікуваними результатами від участі у проекті для вишів з Луганщини є запровадження міжнародних стандартів викладання іноземних мов та відповідне поліпшення рівню володіння англійською мовою серед викладачів та студентів університетів, що дозволить їм брати більш активну участь у заходах на міжнародному рівні.

За інформацією

ЛНУ ім. Т. Шевченка та СНУ ім. В. Даля