Прес-центр20 березня 2017, 14:03

Піротехніків Зведеного загону ДСНС нагороджено обласними відзнаками

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації нагороджені найкращі піротехніків Зведеного загону ДСНС у зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, які на високому рівні проводили роботи з інженерного облаштування місцевості.

20 березня почесну місію з вручення обласних відзнак здійснив перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Роман Власенко.

Звертаючись до присутніх, він наголосив, що їхня робота – це справжній героїзм. Роман Власенко подякував їм за те, що попри всі ризики та труднощі, вони щодня знищують загрозливі для життя людей вибухонебезпечні предмети, яких чимало знаходиться на прифронтовій місцевості.

За заслуги у забезпеченні обороноздатності держави, значний внесок у захист прав і свобод громадян, мужність, самовідданість, високий професіоналізм, бездоганне служіння українському народу перший заступник голови облдержадміністрації вручив почесну відзнаку «За розвиток регіону» співробітникам Зведеного загону ДСНС у зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей, полковнику служби цивільного захисту Олегу Іванцю та підполковнику служби цивільного захисту Сергію Реві.

Почесними грамотами обласної державної адміністрації нагороджено співробітників Зведеного загону ДСНС у зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей, прапорщиків служби цивільного захисту Сергія Бабича та Аркадія Магаляса, старшого прапорщика служби цивільного захисту Наталю Соколюк та працівника Ірину Оленич.

Також Листом подяки обласної державної адміністрації відзначено працівника Зведеного загону ДСНС у зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей Юрія Брячу.