Прес-центр14 жовтня 2021, 11:10

Пишаюся кожним, хто щодня робить все можливе для нашої перемоги, – Сергій Гайдай

Покладанням квітів до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії Олександру Радієвському в Сєвєродонецьку розпочалися обласні заходи до Дня захисників і захисниць України.

«Дякую захисникам, добровольцям, волонтерам, кожний із яких в свій час здійснив подвиг. От і зараз, на передовій, хлопці та дівчата захищають нас від російської збройної агресії. Низький уклін нашим воїнам, – наголосив очільник Луганщини Сергій Гайдай під час заходу. – Сьогодні, 14 жовтня, ми вшановуємо пам'ять загиблих Героїв і пишаємося тими, хто щодня робить все можливе для нашої перемоги. Слава захисникам та захисницям! І слава Україні!»

Українці пам’ятатимуть тих, кому зобов'язані можливістю жити у вільній країні. Один з них – Олександр Радієвський. Із побратимами він звільняв Сєвєродонецьк, а загинув під Лисичанськом.

До пам’ятника генерал-майору Радієвському поклав квіти голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай разом із представниками міської влади, правоохоронних та силових структур Луганщини, громадських організацій, жителями Сєвєродонецька.

Цього дня урочистості мали продовження – невдовзі на вулицях міста відбувся військовий парад з нагоди Дня захисників і захисниць України.