Прес-центр27 cічня 2017, 14:01

Питання дорожнього будівництва на Луганщині на контролі керівництва облдержадміністрації

В облдержадміністрації відбулась нарада з питання стану виконання Регіональної цільової програми дорожнього будівництва у Луганській області на 2016-2019 роки, яку за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза провів його перший заступник Роман Власенко. Також у заході взяли участь директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Сергій Шелест.

 

Під час наради обговорено питання ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О131203 «Борівське – Боброве – Муратове» протяжністю 11,4 км та заплавного мосту на ділянці цієї дороги.

 

Юрій Гарбуз тримає на контролі вирішення цього важливого питання для мешканців регіону.

 

Інформуємо громадськість про те, що, на даний час Службою автомобільних доріг у Луганській області, як балансоутримувачем, проведено обстеження вищезазначеної ділянки автодороги і заплавного мосту та визначена приблизна вартість комплексних ремонтних робіт. Крім того, вирішується питання щодо сталого енергопостачання та освітлення вулиць села Бобровське.

 

Наразі триває розгляд визначення джерел фінансування цих ремонтних робіт.