Прес-центр3 лютого 2022, 09:02

Питання інвентаризації земель Луганщини проаналізовані на міністерській нараді

У форматі ZOOM-конференції відбулась нарада під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького.

У заході взяв участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов.

Учасниками обговорені питання землеустрою та інвентаризації земель, а також державної підтримки агропромислового сектору у 2022 році.

Олексій Смирнов поінформував про видання розпорядження голови облдержадміністрації для проведення державної інвентаризації земель та надання вихідних даних.

Акцентовано увагу на активізації діяльності робочих груп в обласних державних адміністраціях з вирішення проблемних питань, пов’язаних із реєстрацією податкових накладних (розрахунків коригувань) в Єдиному реєстрі податкових накладних, зупиненням, відмовою в їх реєстрації сільськогосподарським товаровиробникам (фермерським господарствам тощо).

Також наголошено на необхідності взаємодії місцевих органів влади, сільгосптоваровиробників та пасічників факту отруєння бджіл.

До наради долучились керівники Департаментів агропромислового розвитку, комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів облдержадміністрації та Головного управління Держгеокадастру у Луганській області.