Прес-центр16 липня 2019, 09:07

Питання соціально-економічного розвитку Станично-Луганського району вирішуються на державному рівні, – Віталій Комарницький

Голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький під час робочої поїздки до Києва взяв участь у нараді за результатами виїзного засідання Робочої групи Кабінету Міністрів України з питань соціально-економічного розвитку Станично-Луганського району.

Захід відбувся під головуванням Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка та за участі екс-президента України Леоніда Кучми, а також представників центральних та місцевих органів виконавчої влади.

Під час наради розглянуто низку питань, які потребують першочергового вирішення.

Зокрема, відшкодування за пошкоджене житло, компенсація пораненим та родинам загиблих, виплата надбавки при оплаті праці робітникам державних і комунальних установ, що працюють в населених пунктах на лінії зіткнення, будівництво залізничної гілки та відновлення залізничних перевезень, капітальний ремонт автодоріг та протидія інформаційній агресії.

Окремо розглядали питання роботи КПВВ «Станиця Луганська».

Очільник області Віталій Комарницький повідомив, що перші кроки вже зроблені: почав працювати спеціалізований сучасний автобус від  КПВВ «Станиця Луганська» до зруйнованого мосту.

«Вважаю, нарада відбулася максимально конструктивно. Сформовано першу низку доручень, які буду вирішувати, – наголосив голова облдержадміністрації. – Скажу так: я вірю в те, що сьогодні нашу рідну Луганщину почули!»

Також Віталій Комарницький подякував Леоніду Кучмі за те, що відгукнувся на прохання взяти участь у цій нараді.