Прес-центр4 лютого 2020, 19:02

Питання–відповідь: Сергій Гайдай відповів на питання луганських журналістів

Відповідаючи на питання журналістів Сергій Гайдайдав оцінку тендерним процедурам, якими користуються неблагонадійні підрядники. За його словами в області склалась ситуація, коли шахраї беруть участь у тендерах на підрядні роботи з будівництва або ремонту важливих інфраструктурних об’єктів.

Саме так сталось із будівництвом Лисичанської міжрайонної лабораторії ветеринарної медицини.

Сергій Гайдай повідомив, що наразі у судовому порядку триває процес із розриву договору та відшкодування коштів. За його словами, через популізм деяких нардепів, склалася думка, що обласна влада буцімто має вплив на тендерні процеси.

Очільник Луганщини проанонсував, що наприкінці лютого в область завітає аудит, який буде проводити комплексну перевірку.

Також Сергій Гайдай розповів про впровадження на Луганщині спеціального комплексу, який буде боротися з сигналом ворожих ЗМІ.

Крім того, він повідомив журналістам оперативну інформацію про завершення будівництва Кремінської підстанції та роботи Луганської ТЕС.

Не оминув увагою Сергій Гайдай прагнення до покращення інвестиційної привабливості регіону. Зокрема, він розповів про існуючі домовленості з інвесторами з Чеської Республіки, а саме з великою страховою та автомобільною компаніями.