Прес-центр21 вересня 2022, 19:09

Платимо і не воюємо – більше не працює. У росії розпочалась «могилізація»

Керманич кремля усю ніч записував відеозвернення і тільки вранці вирішив показати його своїм виборцям. У відео більше немає більше шапоказакидництва у дусі «можемо повторити» та «візьмемо Київ за три дні». Виявилось, що окупаційна армія рф на 1000-кілометровому кордоні протистоїть «колективному Заходу» і вимушені оголосити про часткову мобілізацію.

Отримувати по зубах на Харківщині і Херсонщині від бійців Збройних Сил України не «за поняттями» для справжніх адептів путіна. Тому пропагандисти намалювали картину світу, де бідний росіянин на окупованій ним же території сусідньої країни, протистоїть усій потужності блоку НАТО.

Направду картина набагато прозаїчніше, окупанти не були готові до результативного спротиву наших славних захисників, які почали активно, стрімко звільняти місто за містом і село за селом. Тому було запущено механізм пропозицій адміністрацій колаборантів щодо якнайшвидшого проведення «референдумів» про входження їх до складу рф. Нібито це стане на заваді звільненню нашої землі.

«Часткова мобілізація» порушила суспільний договір у росії, яке звучить «ми платимо і не воюємо». Тепер же всім зрозуміло, що такі заходи не принесуть путіну перемоги, адже його армія знекровлена, воює в лахміттях з іржавою зброєю та іншим металобрухтом.

Тепер же війна прийде на поріг російських офісів, ресторанів, кав’ярень та нічних клубів, тепер обмежитись обмовкою, що це «війна путіна». В умовах «мирного часу» для військовозобов’язаних осіб забороняється виїжджати з території країни. А строковики вже офіційно почнуть помирати від міцних українських обіймів.

Окупанти обіцяють для своїх військовозобов’язаних довготривалий та  ефективний «курс молодого бійця», проте ми розуміємо, які спеціалісти нас чекають. Саме тому в Україні у найближчі тижні фіксуватиметься посилений попит на сміттєві мішки великого розміру.