Прес-центр17 квітня 2018, 13:04

Подяка облавтодору від жителів села Пристино

До облдержадміністрації надійшла подяка від жителів села Пристино Кремінського району. Вони висловлюють подяку начальнику Луганському облавтодора Олександру Коротуну і усім працівникам за всебічну допомогу по розчищенню доріг у зимовий період.

За словами жителів цього населеного пункту, тут немає ні магазину, ні пошти, щоб отримати пенсію або викликати швидку допомогу. Через це доводиться пішки ходити через перевал в сусіднє село Михайлівку. Взимку дорогу переметають снігові замети до півметра. Пройти пішки чи проїхати не реально.

Однак, за останні вісім років не було жодного випадку, щоб не була розчищена дорога. Завжди на їх прохання оперативно відгукуються шляховики.

«Ще будучи начальником Кремінського Райавтодору Олександр Коротун завжди нам допомагав, навіть в люті морози і замети за його дорученням працівники прочищали дорогу, – йдеться у повідомленні. – Цього року були дуже складні погодні умови: багато снігу, великі замети. Дорожні служби працювали цілодобово. Дякуємо шляховикам за допомогу в складний час. Бажаємо, щоб такі керівники, як Олександр Коротун були скрізь».