Прес-центр5 листопада 2021, 09:11

Поліцейські Луганщини перевіряють заклади торгівлі та автоперевізників щодо дотримання карантинних обмежень

Із 30 жовтня на території Луганщини введено «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Відповідно до цього запроваджені обмеження, які мають на меті зупинити поширення коронавірусної інфекції на території області та вберегти здоров’я людей.

Для інформування жителів області та, зокрема, громад Сєвєродонецького району, поліцейські спільно з представниками Держпродспоживслужби з минулого тижня відвідали заклади торгівлі та харчування, розважальні заклади, провели зустрічі з автоперевізниками аби роз’яснити правила роботи в умовах «червоного» рівня епіднебезпеки.

Щодня поліцейські у складі мобільних груп під час несення служби на залізничних станціях, автовокзалах та блокпостах перевіряють дотримання громадянами протиепідемічних вимог. 

Нагадуємо, що для поїздок міжрегіональним транспортом пасажир та водій мають мати «зелений» сертифікат про вакцинацію або негативний тест, зроблений не пізніше 72 годин, або довідку про одужання. Ці ж вимоги діють і у відношенні продавців у магазинах та покупців. 

За інформацією ГУ Національної поліції в Луганській області