Прес-центр4 грудня 2020, 15:12

Поліцейські офіцери чотирьох громад Луганщини отримали ключі від нових позашляховиків

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай разом з начальником Головного управління поліції у Луганській області Сергієм Колесником передали ключі від нових автомобілів «Renault Duster» для поліцейських офіцерів чотирьох громад області.

Також поліцейським, які будуть нести службу в Біловодській, Білокуракинській, Марківській та Шульгинській ОТГ, вручили сертифікати міжнародного зразку.

«Це дуже добре, що громади будуть мати свого шеріфа, який буде опікуватись проблемами людей. Впевнений, що ті громади, які ще не долучись до проєкту, побачивши результати роботи шеріфів, активно візьмуть участь у реалізації проєкту і в своїх громадах. Вірю в те, що поліцейські офіцери громади будуть гідно виконувати свої обов'язки», – сказав у вітальному слові Сергій Гайдай.

Зазначимо, поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.