Прес-центр29 грудня 2017, 14:12

Поліцейські стали обличчям нової України, – Юрій Гарбуз під час присяги поліцейських Луганщини

Урочиста церемонія випуску та складання присяги на вірність Українському народові слухачами Луганського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка відбулася сьогодні, 29 грудня, у Сєвєродонецьку.

У заході взяв участь голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Шановні товариші поліцейські! Реформи в постмайданній Україні почалися саме зі змін силового блоку. Нові поліцейські стали обличчям нової України. Впевнений, що кожний крок держави спрямований на підвищення довіри людей до органів державної влади, правоохоронної та судової систем. Тому я бажаю і прошу про одне – виправдати довіру наших співгромадян. Здоров’я вам і вашим сім’ям, успішної кар'єри, реалізації себе в обраній професії, наснаги і любові! Миру всім нам! Слава Україні!» – наголосив очільник Луганщини, щиро вітаючи поліцейських зі складанням присяги.

Тож, відсьогодні 98 патрульних та 24 слідчих проходитимуть службу в підрозділах поліції Луганської області.

Під час урочистостей поліцейські присягли вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Також Юрій Гарбуз вручив нагороди кращим випускникам «Академії поліції» та спеціальні жетони курсантам університету. Подарунком закладові від області стала комп'ютерна техніка.