Прес-центр1 липня 2020, 16:07

Понад 1100 осіб Луганщини долучилися до єдиного вступного іспиту з іноземних мов

Сьогодні відбулася основна сесія єдиного вступного іспиту з іноземних мов, яка проводилась у дві зміни (початок першої зміни – о 10:00, другої – о 14:00).

Для проведення ЄВІ в Сєвєродонецькубуло створено чотири пункти, які повністю відповідають вимогам Українського центру оцінювання якості освіти, рекомендаціям Головного державного санітарного лікаря та забезпечені дезінфікуючими засобами, медичними масками, пірометрами, захисними засобами для медичних працівників.

До всіх пунктівсвоєчасно доставлено контейнери з тестовими матеріалами, розрахованими на 53 аудиторії в першу зміну та на 49 аудиторій в другу. Роботу пунктів єдиного вступного іспиту забезпечували 137 педагогічних працівників в першу зміну та 128 в другу, які виконували обов’язки персоналу пунктів.

Для участі в єдиному вступному іспиті зареєструвалися в першу зміну 782 особи, безпосередню участь взяли 611 вступників, що складає 78,1% від загальної кількості.

У другу зміну зареєструвалися 726 осіб, участь взяли 557 з них, що складає 76,7 %.

Допуск вступників до пункту ЄВІ завершився за 10 хвилин до початкуіспиту. Під час пропуску медичні працівники проводили термометрію, за результатами якої не було виявлено жодного учасника з ознаками ГРВІ.

Під час технологічної перерви здійснювався загальний контроль із використанням спеціальних приладів (металодетекторів).

На складання ЄВІ було відведено 60 хвилин. Тест єдиного вступного іспиту складався з двох частин з загальною кількістю завдань – 42. За умови правильного виконання усіх завдань вступник має можливість отримати 42 бали.

Результати основної сесії ЄВІ буде розміщено на інформаційних сторінках вступників не пізніше ніж через 14 календарних днів.

Нагадуємо, що 3 липня в Сєвєродонецьку буде функціонувати один пункт проведення єдиного фахового вступного випробування, для участі в якому зареєструвалося 282 учасники.