Прес-центр4 лютого 2021, 14:02

Понад 95 тисяч жителів Луганщини користуються вебпорталом Пенсійного фонду

Сьогодні, 4 лютого, у режимі відеоконференції відбулося засідання колегії за результатами роботи органів Пенсійного фонду України в Луганській області у 2020 році.

У заході взяли участь заступник голови правління ПФУ Ірина Ковпашко та заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська.

Перш за все, Катерина Безгинська висловила подяку за наповнення пенсійного бюджету. Бо минулоріч план надходжень виконано на 178 %.

Під час засідання зазначено, що за звітний період органами Пенсійного Фонду області своєчасно і в повному обсязі було забезпечено виплатами більше 339 тисяч пенсіонерів Луганщини, з яких майже 149 тисяч мають статус внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки перерахункам підвищення пенсій відбулося у 95,8 % громадян. Середній розмір пенсійних виплат по області на кінець минулого року склав 4188,38 гривень.

Крім того, запроваджено чимало онлайн-сервісів на вебпорталі ПФУ для всіх категорій населення. 95,1 тисяч жителів Луганщини є користувачами цього вебпорталу, серед них 17,7 тис. осіб зареєструвалися протягом минулого року.

У відділах обслуговування громадян підпорядкованих управлінь протягом року пенсійні послуги надано 153 тисячам осіб.