Прес-центр13 грудня 2016, 15:12

Попаснянщина радо вітатиме гостей з Західної України

Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Роман Власенко з робочою поїздкою відвідав Попаснянський район, у рамках якого провів виїзний прийом громадян та завітав до райдержадміністрації.

До першого заступника голови облдержадміністрації звернулося сім громадян міста Попасна. Більша частина звернень стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування, для вирішення яких мешканці Попасної мали змогу одразу надати наявні документі для подальшого їх розгляду на обласному рівні. 

За результатами особистого прийому Роман Власенко запевнив, що всі звернення будуть оперативного опрацьовані та вирішені найближчим часом.

Також у Попаснянській райдержадміністрації він за допомогою скайп-зв’язку поспілкувався з представниками Костопільської райдержадміністрації Рівненської області, де обговорили напрями подальшої співпраці. Зокрема, йшлося про поїздку дітей з Попаснянщини на День Святого Миколая Чудотворця до Костополя, яких вже 15 грудня будуть радо вітати наші західноукраїнські друзі.

А вже 18 грудня Попаснянський район зустрічатиме гостей з Костополя. Рівненська делегація привезе безліч подарунків для нашої малечі: цікаві українські книжки, саморобні подарунки учнів костопільських шкіл, солодощі.

«Попаснянщина, як і Луганщина загалом, радо вітає наших друзів із Західної України. Я вбачаю в цій акції, яка відбудеться напередодні Дня Святого Миколая, наочне підтвердження сили любові та загальноукраїнського братерства», – наголосив Роман Власенко.