Прес-центр19 квітня 2017, 16:04

Потяг Єднання України «Труханівська Січ» знов їде до Луганської області

Вже стали традиційними поїздки волонтерського агітпотяга «Труханівська Січ» на Луганщину, які відбуваються в рамках проекту реалізації програми Президента України з підтримки національної Єдності.

У цей раз потяг завітає до нас з акцією «Мистецький Кінопотяг».

Його учасники стали студенти, представники профтехосвіти, волонтери та митці, а це – близько 200 небайдужих зі всієї України.

 

Мета акції – привернути увагу молоді до професійного навчання відповідно до їх покликання, інтересів та здібностей.

Тому, саме кіно, як жанр, в якому задіяні майже всі професії (дизайн, художники, музиканти, хореографи, артисти, кіно і фото оператори, сценаристи, перукарі, кравці тощо), дасть змогу проявити себе та розвинути таланти.

Викладачі Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого та представники профтехосвіти проведуть майстер-класи, покази спектаклів, кінофільмів та розкажуть про свої професії.

20 квітня потяг Єдності зустрічатимуть об 10:00 годині на залізничному вокзалі у місті Лисичанську. Під час акції відбудуться творчі фестивалі у школах та професійних учбових закладах міста. Перший рейс потяга прибуде до Палацу культури ім. В. Сосюри.

Наступного дня аналогічний заходи плануються провести у місті Рубіжне.