Прес-центр8 жовтня 2021, 15:10

Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту Плану заходів щодо реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Луганській області на 2021-2022 роки

З метою вивчення та врахування думки громадськості запрошуємо взяти участь у обговоренні проєкту плану заходів щодо реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Луганській області на 2021-2022 роки (далі - План заходів).

Організатором громадського обговорення визначено Департамент будівництва, енергозбереження, архітектури та містобудування Луганської облдержадміністрації (далі - Департамент).

Громадське обговорення відбудеться 25 жовтня 2021 року о 10:00 за адресою: м. Сєвєродонецьк, пр. Гвардійський, 30/1 (адреса фактичного розташування Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації).

Просимо надсилати свої пропозиції та зауваження з позначкою «Пропозиції до Плану заходів» на адресу електронної пошти ukb@loga.gov.ua у письмовому вигляді до 12:00 23 жовтня 2021 року. Пропозиції мають бути надані у документах з текстовим вмістом, у повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Відповідальні особи за проведення громадського обговорення: Івасішин Михайло Дмитрійович – заступник директора Департаменту – начальник управління містобудування та архітектури, головний архітектор Луганської області, тел. 0950410571; Стебловська Юлія Петрівна – провідний спеціаліст Департаменту, тел. 0506225652.

Результати проведення громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті облдержадміністрації.

З проєктом Плану заходів можливо ознайомитись за посиланням.