Прес-центр9 лютого 2017, 15:02

Позаміські заклади оздоровлення та відпочинку «Зоря» і «Гончарівський» стали переможцями всеукраїнського конкурсу-огляду

Щорічно Міністерством соціальної політики України проводиться огляд-конкурс дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Мета конкурсу – підвищення рівня якості надання послуг у сфері в цієї сфері, узагальнення та поширення кращого досвіду.

У лютому 2017 року Департаментом оздоровлення та санаторно-курортного лікування Мінсоцполітики України проведено підсумковий етап огляду-конкурсу за такими номінаціями: дитячий заклад санаторного типу, позаміський заклад оздоровлення та відпочинку, табір з денним перебуванням, дитячий заклад праці та відпочинку, наметове містечко.

Нагадаємо, влітку 2016 року на території Луганської області для оздоровлення дітей відкрилися лише шість позаміських закладів оздоровлення та відпочинку, а також 254 заклади із денним перебуванням.

Для участі у всеукраїнському етапі огляду-конкурсу були направлені матеріали про роботу в літній період двох закладів області.

Пишаємося тим, що обидва вони стали переможцями у номінації «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку».

І місце посів дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Зоря» (власник – Рубіжанський казенний хімічний завод «Зоря», м.Кремінна).

ІІ місце присуджено Сватівському районному комунальному позаміському закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський».

Конкурсна комісія відзначила високу якість наданих на конкурс матеріалів та методичних розробок, спрямованих, зокрема, на патріотичне виховання дітей та молоді.

Перемога в конкурсі продемонструвала, що незважаючи на те, що внаслідок військової агресії проти нашої країни оздоровча база Луганської області зазнала значних втрат, колективи дитячих оздоровчих закладів прагнуть тримати високий рівень організації, створювати для дітей умови, сприятливі для особистого зростання, розкриття таланів та творчих здібностей.

Вітаємо переможців 2016 року та впевнені, що Луганщина зможе втримати свої позиції у сфері організації дитячого дозвілля!