Прес-центр30 листопада 2015, 14:11

16 днів проти насильства на Луганщині. У Лисичанську та Старобільському районі розповсюджується брошура «Насильство – це сміття, яке треба виносити з дому!»

Методична підтримка є дуже важливою у діяльності органів місцевої влади. Департаментом налагоджено співпрацю із міжнародними гуманітарними організаціями щодо виготовлення та розповсюдження серед широких верств населення інформаційних матеріалів.

 

Цього разу в рамках обласного етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» за сприяння Департаменту до міста Лисичанська та Старобільського району надійшли брошури «Насильство – це сміття, яке треба виносити з дому!». Інформаційні матеріали виготовлені Фондом Народонаселення ООН у співпраці із партнерськими організаціями та містять контакти для постраждалих від насильства та інші корисні рекомендації. Брошура вже розповсюджується під час заходів у рамках відзначення акції «16 днів проти насильства».

 

Також місцевими органами влади отримано інформаційні матеріали Фонду Народонаселення ООН «Допомога людині, яка перебуває у стані шоку, стресу чи травми» та «Молодим людям для власного захисту. Що варто знати юнацтву в непростий час». Важливим є те, що інформаційні матеріали надійшли у достатній кількості, щоб задовольнити потреби населення.

 

Яна Соловйова