Прес-центр27 липня 2018, 14:07

27 липня 2018 року при управлінні праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської ради відкрито оновлений Центр надання соціальних послуг за концепцією «Прозорий офіс»

Центри надання адміністративних послуг, у т. ч. послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс» відкриваються в Києві, Харкові, Вінниці, Одесі, Дніпрі, Львові, тобто в мегаполісах.

Це перший подібний «Прозорий офіс» на території області.

Ми сподіваємось, що Рубіжанський соціальний «Прозорий офіс» стане прикладом для керівництва інших територій області та надихне їх на покращення умов обслуговування своїх громадян та створення гідних умов праці для робітників управлінь соціального захисту населення.

Також впевнені, що колектив управління буде надавати методичну допомогу іншим територіям виходячи із отриманого досвіду організації та впровадження цього проекту.

Департамент соціального захисту населення Луганської обласної державної адміністрації висловлює Подяку USAID/OTI за співпрацю, високу професійну майстерність та вагомий внесок у вирішенні питань в отриманні Луганською областю міжнародної допомоги для органів соціального захисту населення, а також Рубіжанській міській раді та міському голові за впровадження інноваційних методів в організацію роботи управління праці та соціального захисту населення.

Окрему подяку висловлюємо Міністерству соціальної політики України за внесення області до пілотного проекту та надане фінансування з державного бюджету для його реалізації в м. Рубіжне.

Колектив управління праці та соціального захисту населення вітаємо з відкриттям «Прозорого офісу» та бажаємо творчої наснаги,  продуктивної праці на новому витку розвитку.

Олена Гарькавець