Прес-центр13 листопада 2015, 10:11

Більше 30 дітей із міста Сватова відпочинуть на Одещині

13 листопада 2015 року розпочинається 12-та тематична зміна «Планета добра» в Державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» (місто Одеса), який протягом усього року приймає на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Крім оздоровлення, розваг, різноманітної екскурсійної програми у закладі продовжується навчання дітей за шкільними програмами.

 

Зважаючи на надзвичайну ситуацію, що склалася у місті Сватове, керівництвом області прийнято рішення про спрямування більшості путівок до зазначеного закладу для дітей, постраждалих внаслідок руйнувань міста. Так, на оздоровлення та відпочинок до УДЦ «Молода гвардія» на зазначену зміну поїдуть 16 школярів міста Сватове.

 

17 листопада поточного року ще 15 дітей міста Сватове будуть направлені на оздоровлення до Центру реабілітації для дітей «Сергіївка» Республіки Молдова (Одеська область, Білгород-Дністровський район) за сприяння Міністерства соціальної політики України та відповідно до ноти Уряду Республіки Молдова.

 

Ірина Поливянчук