Прес-центр4 листопада 2015, 13:11

Благодійники та волонтери запрошуються до участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна»

Міністерством соціальної політики України спільно із Асоціацією благодійників України проводиться Четвертий Національний конкурс «Благодійна Україна», мета якого – відзначення кращих благодійників, волонтерів та найефективніших благодійних ініціатив.

 

У липні 2015 року оголошено старт Третього Національного конкурсу «Благодійна Україна». До участі запрошуються:

 

- благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року;

- благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена в зазначений період;

- суспільні інституції, які у цей період проводили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

 

Переможців визначатимуть у десяти основних і трьох спеціальних номінаціях Національною конкурсною комісією, за винятком номінації «Народний благодійник» і «Благодійність у медіа», де для визначення переможців передбачена спеціальна процедура.

 

Оргкомітетом запроваджено спеціальні відзнаки для благодійників, які найбільш ефективно працюють у визначених сферах: культура, освіта, медицина, соціальний захист.

 

Кінцевий термін подачі заявок – 15 лютого 2016 року.

 

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 15 лютого до 15 березня 2016 року. Церемонія нагородження пройде у другій половині березня 2016 року в місті Києві.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати Оргкомітету конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua, офіційному сайті конкурсу www.blagoukraine.org або за запитом на адресу konkurs.blago@gmail.com. Заповнену заявку слід надіслати електронною поштою на адресу konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи). Телефон для довідок: (044) 537 12 80.

 

Яна Соловйова