Прес-центр13 грудня 2017, 10:12

Департамент соцзахисту населення Луганської ОДА долучився до семінару: «Створення безпечного середовища для жінок ВПО та прийомних громад – боротьба з конфліктом та насильством»

Директор Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Елеонора Поліщук та завідувач сектору сімейної політики Департаменту взяли участь у семінарі за темою: «Створення безпечного середовища для жінок ВПО та прийомних громад – боротьба з конфліктом та насильством». Захід відбувся 11 грудня 2017 року в місті Краматорську Донецької області з ініціативи німецької організації АМІСА. Департамент соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації приєднався до зустрічі на запрошення громадської організації «Інформаційно-консультативний жіночий центр».

У семінарі взяли участь заступник голови Донецької ОДА Ігор Стокоз, активні жінки та представниці громадських організацій Попаснянського району Луганщини та Донецької області.

Під час семінару учасники обговорили проблеми, виявлені в місцях проживання внутрішньо переміщених осіб. Було обрано основні проблеми, їх вплив на жінок та ситуацію із насильством, учасники у групах розглянули шляхи їх вирішення.

Яна Соловйова