Прес-центр10 cічня 2018, 08:01

Директори інтернатних закладів Луганської області долучилися до акції «Луганщина у нас одна»

05 січня 2018 року Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації проведено нараду з питань організації роботи інтернатних закладів Луганської області. До участі в заході долучилися директори десяти інтернатних установ психоневрологічного профілю та для громадян похилого віку й інвалідів, що наразі працюють на Луганщині.

Під час наради підбито підсумки роботи інтернатних закладів у 2017 році. Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук презентувала стратегію розвитку соціальної сфери області на 2018 рік та підкреслила важливість вдосконалення системи надання соціальних послуг підопічним стаціонарних установ, яких наразі більше 1200 осіб.

У ході зустрічі також обговорено процес підготовки до здачі річної звітності та порядок електронного декларування за минулий рік. Розглянуто організаційно-кадрову роботу в установах, кадрову дисципліну та норми чинного антикорупційного законодавства.

На завершення наради Елеонора Поліщук та директори інтернатних закладів одягнули футболки із ґаслом акції «Луганщина у нас одна», ініційованої головою облдержадміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом, що символізують єдність на неподільність Луганської області.

Яна Соловйова