Прес-центр23 лютого 2018, 15:02

До уваги підприємців та представників бізнесу!

27 лютого 2018 року о 15-00 у приміщенні Луганської обласної державної адміністрації (м. Сєвєродонецьк, пр. Центральний, 59, 4 поверх, зала засідань) відбудеться семінар для представників бізнесу на тему: «Нововведення в системі електронних закупівель ProZorro, які допоможуть підприємцям заробити більше, чесно продаючи товари і послуги державі».

Організаторами заходу виступають Луганська обласна державна адміністрація та Громадська організація «Платформа громадський контроль».

Крім того, участь у семінарі візьмуть представники: Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, державного підприємства «Прозорро», Трансперенсі Інтернешнл Україна, торговельних майданчиків та інші.

Учасники семінару матимуть змогу обговорити наступні питання:

законодавчі зміни в сфері закупівель;
типові помилки при оскарженні результатів закупівель в Антимонопольному комітеті та як їх уникнути;
програмні зміни в системі ProZorro;
як оскаржити закупівлі через Аудиторську службу;
як впливати на несумлінних замовників через платформу моніторингу закупівель DoZorro.

Підприємці зможуть задати питання виступаючим.

Участь у заході безкоштовна.

Початок реєстрації учасників о 14-00 27.02.2018.

Вхід учасників за обов’язковою попередньою реєстрацією за посиланням https://goo.gl/J6srnT або за телефоном: (056) 717-07-04.

Більш детальну інформацію щодо проведення та участі у семінарі можна отримати, звернувшись до контактної особи - Дениса Баранця, за телефоном: (093) 380 41 40 або e-mail: prozoiTodp@gmail.com.