Прес-центр29 вересня 2017, 16:09

Елеонора Поліщук привітала підопічних Кремінського обласного будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів із Міжнародним днем людей похилого віку

29 вересня 2017 року напередодні відзначення Міжнародного дня людей похилого віку директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук відвідала Кремінський обласний будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Вона провела особистий прийом громадян із числа підопічних, привітала із прийдешнім святом мешканців установи.

 

Також Елеонора Поліщук передала вітання та подарунки від голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза. Наразі в будинку-інтернаті проживають та отримують усі необхідні соціальні послуги 121 особа похилого віку та з інвалідністю.

 

У рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку святкові заходи проходять в усіх соціальних установах області, серед яких 10 обласних стаціонарних установ та 15 територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та інших.

 

Яна Соловйова