Прес-центр9 лютого 2018, 09:02

Елеонора Поліщук провела робочу зустріч із представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні

08 лютого 2018 року в облдержадміністрації директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук зустрілася із представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні. Участь у заході також взяли представники Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності ОДА, голова делегації Нненна Ваквея, голова регіонального офісу ВПП ООН в місті Краматорськ Олена Монюк, голова логістичного департаменту ВПП ООН в Україні Андрій Нечай, учасник делегації, перекладач Вікторія Залеська.

Під час зустрічі підбито підсумки роботи Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні на території Луганської області. Зазначено, що програма розпочала свою діяльність у серпні 2014 року та протягом усього часу надавала надзвичайну допомогу людям, постраждалим від конфлікту на сході країни.

Елеонора Поліщук подякувала делегації за всебічну підтримку найбільш уразливих категорій населення Луганської області, яка є неоціненною в умовах конфлікту. Разом із тим, через продовження збройного конфлікту допомога Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні не втрачає своєї актуальності. У зв’язку із цим, обласною державною адміністрацією підготовано листи партнерам із пропозицією подовження дії програми на території Луганської області з метою охоплення допомогою вразливих верств населення.

Яна Соловйова