Прес-центр2 лютого 2018, 14:02

Керівники структурних підрозділів ОДА пройшли навчання із основ цивільного захисту населення

Відповідно до Плану комплектування Інституту державного управління у сфері цивільного захисту директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Елеонора Поліщук, директор Департаменту масових комунікацій ОДА Олександр Костенко та директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк пройшли навчання щодо основ цивільного захисту населення. Навчання проводилося із 22 січня по 02 лютого 2018 року. За підсумками кожен із керівників структурних підрозділів склав тест та написав випускну роботу.

02 лютого 2018 року Елеонора Поліщук, Олександр Костенко та Юрій Стецюк у місті Києві отримали свідоцтва про успішно пройдений курс навчання щодо основ цивільного захисту.

Окремо відзначено випускну роботу Елеонори Поліщук, у якій викладено практичний досвід евакуації мешканців Попаснянського обласного психоневрологічного інтернату в період активних бойових дій та мешканців Сватівського обласного будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів внаслідок надзвичайної ситуації, що сталася 29 жовтня 2015 року в місті Сватове.

Яна Соловйова