Прес-центр19 жовтня 2017, 13:10

Луганська обласна служба зайнятості підбила підсумки роботи за 9 місяців 2017 року

У Новопсковському районі відбулась підсумкова нарада Луганської обласної служби зайнятості за 9 місяців 2017 року. У заході взяли участь директори міських та районних центрів зайнятості, начальники відділів обласного центру зайнятості. Перед присутніми на нараді виступив директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський, поінформував про ситуацію на ринку праці області та розповів про пріоритетні напрямки діяльності центрів зайнятості в умовах реорганізації державної служби зайнятості.

 

За сприяння Луганської обласної служби зайнятості роботу отримали 11,8 тис. осіб. До участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру залучено 5,2 тис. осіб. Працевлаштовано з компенсацією єдиного внеску роботодавцям 252 безробітних. Проходили профнавчання 3,2 тис. безробітних, із них 102 – внутрішньо переміщені особи та 44 учасників АТО. За договорами з ДНЗ «Луганський центр ПТО ДСЗ» проходили навчання 1,8 тис. безробітних, у тому числі 120 осіб за ліцензованими професіями.

 

На підсумковій нараді керівного складу служби зайнятості області також розглянуті питання щодо основних напрямків співпраці з новоствореними об'єднаними територіальними громадами. Директори міських та районних центрів зайнятості надали пропозиції щодо оптимізації роботи Луганської обласної служби за конкретними напрямами в умовах реформування державної служби зайнятості.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

та архівної справи Луганського ОЦЗ