Прес-центр12 червня 2017, 09:06

Луганським обласним центром соціально-психологічної допомоги проведено виїзний прийом громадян

На початку червня 2017 року на базі Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги в селищі Михайлівка Кремінського району відбувся виїзний прийом громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах. Участь у прийомі взяли фахівці Кремінського бюро Сєвєродонецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та управління соціального захисту населення Кремінської райдержадміністрації, а також директор центру Юрій Єременко.

 

На прийом звернулося 9 осіб, серед яких мешканці селищ Нова Астрахань та Михайлівка. На всі питання було надано вичерпні консультації з питань сімейного законодавства, призначення соціальних виплат та надання пільг, допомоги сім’ям з дітьми та інше.

 

У подальшому фахівцями заплановано налагодження спільних дій з метою надання допомоги соціально вразливим категоріям населення.

 

Нагадаємо, що Луганський обласний центр соціально-психологічної допомоги перереєстровано на підконтрольній українській владі території у 2015 році. Наразі триває робота стосовно відновлення повноцінної діяльності установи.

 

Яна Соловйова