Прес-центр17 листопада 2015, 14:11

Місяць волонтерства на порталі ГУРТ

З 5 листопада по 5 грудня 2015 року на порталі ГУРТ триватиме Місяць волонтерства. Волонтер – це людина, яка свідомо і за власним бажанням виконує суспільно корисну роботу у вільний від основної зайнятості час без очікування фінансової винагороди.

 

Про те, як долучитися до волонтерської діяльності й керувати волонтерськими програми, які є основні принципи, засади і напрями волонтерства, чим відрізняється волонтерство за кордоном та в Україні, про різні волонтерські проекти й можливості волонтеру вати читайте на порталі ГУРТ протягом наступного місяця.

 

ГУРТ закликає всіх бажаючих долучитися до обговорення теми волонтерства, адже думки та досвід кожного допоможуть максимально розкрити цю актуальну і важливу тему. Коментуйте матеріали, пропонуйте свої теми, дописуйте в блозі. Разом можна напрацювати корисні матеріали, що стануть у нагоді організаціям і волонтерам, які мають намір розвиватися в цьому напрямку.

 

Онлайн-ресурси, що будуть корисними для менеджерів волонтерських програм, онлайн-волонтерство та поради, як приносити користь людям на відстані, інтерактивні посібники – усе це та багато іншої корисної інформації на порталі ГУРТ за посиланням http://gurt.org.ua/news/recent/29487/bull/

 

Яна Соловйова за матеріалами ресурсного центру ГУРТ