Прес-центр13 листопада 2018, 09:11

Модель надання послуг раннього втручання

В місті Київ на базі Центру підвищення кваліфікації працівників сфери управління Мінсоцполітики з 12 листопада 2018 року розпочато навчальний семінар з питань впровадження та оцінки моделі надання послуги раннього втручання в пілотних регіонах.

Навчальний семінар організовано для областей, які надали згоду щодо участі в пілотному проекті з впровадження даної послуги. Луганську область в даному навчальному тренінгу представляє заступник директора Департаменту соціального захисту населення – начальник управління соціального обслуговування й захисту населення Інна Сердюкова. 

На протязі семінару кращі європейські експерти з питань раннього втручання , які співпрацюють з Мінсоцполітики в рамках реалізації проекту «Підтримка органів влади України розробці законодавчих та адміністративних засад для запровадження системи раннього втручання та реабілітації дітей з інвалідністю і дітей, які мають ризик отримати інвалідність» поділяться своєю інформацією щодо створення системи надання послуг раннього втручання в пілотних регіонах та міжнародним досвідом.

 

Алла Калмикова