Прес-центр23 травня 2017, 16:05

На Луганщині проведено обласну Спартакіаду працівників соціальної сфери

19 травня 2017 року відбулася обласна Спартакіада працівників соціальної сфери Луганщини. Участь у змаганнях взяли 15 команд, до складу яких увійшли працівники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, міських і районних управлінь соцзахисту населення, обласних інтернатних установ та соціальних закладів.

 

Привітала учасників заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, яка наголосила, що на працівниках соціальної сфери лежить неабияка відповідальність, адже саме ми супроводжуємо допомогою кожну людину від народження і до останніх днів життя, а участь у подібних змаганнях надихає на подальшу плідну працю на благо мешканців громад Луганщини. Директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Елеонора Поліщук зазначила, що проведення обласної Спартакіади працівників соціальної сфери є продовженням добрих традицій, започаткованих на Луганщині ще до початку конфлікту.

 

Команди змагалися в різних видах спорту, зокрема, у міні-футболі, волейболі, стрибках у довжину, армрестлінгу, гирьовому спорті, шашках, дартсі, стрибках у мішку, легкоатлетичній естафеті.

 

За підсумками Спартакіади перше місце посіла команда Старобільського обласного психоневрологічного інтернату, друге – Дмитрівського обласного психоневрологічного інтернату, третє – управління соціального захисту населення Білокуракинської райдержадміністрації.

 

Яна Соловйова