Прес-центр4 листопада 2015, 11:11

На Старобільщині стартував цикл тренінгів щодо працевлаштування та розвитку трудових ресурсів у бібліотеках

Днями в рамках програми «Бібліоміст» у приміщенні Старобільської центральної районної бібліотеки розпочато цикл тренінгів за темою: «Працевлаштування та розвиток трудових ресурсів у бібліотеках» у рамках Української Ініціативи з Підвищення Впевненості, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та адмініструється ІREX/Україна.

 

Завдяки співпраці Старобільського районного центру зайнятості із центральною районною бібліотекою до заходу було залучено 16 безробітних внутрішньо переміщених осіб. Метою тренінгів стало формування навичок ефективного пошуку роботи та отримання знань щодо усіх етапів та особливостей працевлаштування.

 

Учасники тренінгу оволоділи практичними навичками пошуку роботи або самозайнятості із подальшим працевлаштуванням. Тренінг проводили співробітники бібліотеки за участю провідного фахівця районного центру зайнятості. Спеціалісти центру зайнятості готові надати допомогу всім безробітним у вирішенні питань їх зайнятості та опанування нових навичок і знань у напрямі пошуку роботи.

 

За інформацією Старобільського районного центру зайнятості